Proeverijen

Bij Proeflokaal de Graaf kun je altijd een wineflight bestellen; een proefplankje met drie halve glazen wijn, die je kunt kiezen uit meer dan 30 open wijnen! Naast dit leuke plankje bieden wij verschillende wijnproeverijen aan, speciaal voor diegenen die nét dat beetje meer van onze wijnen en bieren willen proeven. Erg leuk voor bijvoorbeeld een vriendinnenuitje, een verjaardagscadeautje of een klein personeelsuitje!

 

Wijnproeverij

Bij onze wijnproeverij kunt u genieten van de verschillende wijnen in ons wijnassortiment. Wij schenken deze wijnen in halve glazen zodat u meerdere smaken kunt proeven. De wijnproeverij is te boeken vanaf 3 wijnen per persoon. Deze wijnen mag u zelf uit ons wijnassortiment kiezen. Per ronde zullen wij iets over de geschonken wijn vertellen, zodat u niet alleen de wijnen proeft, maar u er ook iets over leert.

Om de wijnproeverij af te maken kunt u ervoor kiezen om deze uit te breiden met wat lekkere hapjes! Wij kunnen bij iedere wijn een bijpassende delicatesse serveren voor een heerlijke wijn-spijs combinatie. Heeft u liever een gezellige borrelplank op tafel? Ook dat kan, de Graaf selecteert de lekkerste borrelhapjes voor u!

 

Bierproeverij

Bent u meer een bierliefhebber dan een wijnliefhebber? Dan is de bierproeverij misschien meer iets voor u! Proeflokaal de Graaf heeft namelijk wel meer dan 25 speciale bieren. De bierproeverij werkt hetzelfde als de wijnproeverij en is ook te boeken met de bijpassende delicatessen of de Graaf borrelplank.

 

Winemakersdinner

Bij ons winemakersdinner kunt u onder het genot van een heerlijk 5-gangendiner verschillende wijnen proeven die uiteraard goed combineren met de gerechten. De focus van de wijnen zal liggen bij het maken van de wijnen en de wijnhuizen waar de wijnen vandaan komen. Wij zullen u daar natuurlijk het een en ander over vertellen. Een erg leuk en informatieve proeverij voor diegenen die echt iets meer over wijn willen leren. Het winemakersdinner is te boeken vanaf 8 personen.

 

Wilt u graag een offerte of meer informatie? Neem contact met ons op of kom gerust even langs in ons proeflokaal!

Proeverijen